onsdag 21. mars 2012

Siste innspurt; Singapore...

Nå nærmer det seg slutten på en lang og vellykket ferie:)
Kjenner det blir godt å komme hjem snart ;)
Disse siste dagene i Singapore har vi vært litt overalt og fått med oss det meste vil jeg si.. Kjenner det godt i ryggen og i beina at det har vært mye gåing...
For å remse opp noe så har vi;
Vært på sentosa, kjørt cabelcar, vært på universal studios, chinatown, "gamlebyen", Titanic og andy warhole utstilling/museum, undersea akvarium , 4D kino, sim lim, marina bay(200m over bakken), shoppet,shoppet og shoppet;)
Synes vi var fått gjordt mye på noen dager...
I dag fikk vi kjøpt stoffer til å sy kjoler også... Blir spennende og se hvordan det blir og om vi har kjøpt nok ;)
Og jammen har vi ikke vært heldige med været også:) ikke noe regn :)
Nå er det en dag igjen før vi setter oss på flyet hjemover...

Her er noen bilder jeg har tatt med mobilen ;)

mandag 19. mars 2012

Phuket...

Da er vi tilbake i Singapore etter en helg i Phuket, Thailand! Hyggelig med en helg sammen med delia og ole p!! Vi bodde på et kjempe fint hotell... Moderne og nytt... Eneste jeg ikke var så begeistret for der var at det var veldig mye små kryp:s gekkos, kakerlakker og andre hærligheter... Ikke så hyggelig etter min smak... Men jeg over levde helga :p noe annet som også var litt spesielt for meg, badet var ute på terrassen :) ganske rart og fint på hver sin måte;)
Det var en utrolig fin strand der.. Så klart vann og fin lang Strand har jeg aldri sett før:) vi var også kjempe heldig med været!!! Strålende sol hele tiden ;)
Nå er vi klare for siste innspurt her i Singapore... Har 4 dager til å komme oss gjennom det viktigste i en stor, hektisk by:)
Kjenner at jeg gleder meg litt til å komme hjem nå... Til Sara <3


tirsdag 13. mars 2012

Siste innspurt...

I dag har vi vært hele dagen på hotellet... Kjempe vær!!! Badet og sola oss i hele dag... Og da er det oppe og avgjordt; jeg er hummer rød på nesten hele kroppen.. :p
Nå i kveld styrt regner det og tordner... Rart og se og oppleve... Ganske mye sterkere enn hjemme...
I morgen er det siste innspurt med sol og bad her på Bali:) regner med at været er bra i morgen ;)
I tillegg til Strand liv blir det muligens spa og kanskje litt shopping :)
Torsdag vender vi nesa mot Singapore for så å reise til Phuket sammen med Delia og Ole Petter på fredag... Gleder meg til å se forskjellene på Bali og Phuket, om det er noen da ;)
Hører dere hjemme i kalde noe også har fått brukbart vær hjemme... Satser på at våren er kommet og at det ikke blir noe mer snø i år :)
Gleder oss til forsatt over en uke med opplevelser i varmen.. Men må innrømme jeg gleder meg litt til å komme hjem til Sara også <3

Her er klokka 2230 forresten ;)

søndag 11. mars 2012

Kuta...

I dag har vi vært en tur i kuta en tur på ettermiddagen! Spennende og se en veldig livlig, hektisk og annen side av Bali:) her på Nusa Dua(hvor vi bor) er der stille og rolig og skikkelig luksus;) etter turen til kuta angrer vi ikke på valget av sted å bo... Det ble shopping på Discovery mall og etterpå gikk vi litt rundt og bla så stranda... Det kostet 150 000 hver vei til Kuta... John-André synes det er stas og deal'e med slikt store summer ;) godt krona er verdt litt mer en rupiah ;) sånn ellers har været vært bedre enn forventa... Før vi reise så det ut som om det BARE skulle bli regn.. Men nei da.. Her er det sol og veldig varmt... Noe dis/skyer/overskyet er det nesten hele tiden, men det er nesten bare godt!! Har alt begynt og skifte hud i panna :p
I går var vi vitner til bryllup på stranda her på hotellet... Ser fint ut det :)
Det er veldig mange scootere her, ca en stk pr innbygger, og ikke uvanlig at de kjører både tre og fire stk på hver... Ser livsfarlig ut.. Og de kjører som gale.. Klump i halsen da man kjører rundt og ser...
I morgen skal vi på tur til Ubud, gler mæ;)
Her kommer ett lite knippe bilder.. Kommenterer de da jeg kommer hjem.. Går ikke når jeg blogger fra telefonen ;)

fredag 9. mars 2012

Bali...

Etter en lang, men ok, reise er vi endelig fremme på Bali :)
Jeg så med skrekk og gru på 11 timer flytur fra Helsinki til Singapore... Men jammen gikk det ikke bra!
Vi overnattet første natten hos min gode venninne Delia og hennes samboer Ole Petter... Og fordi om dem synes leiligheten deres er liten, så må jeg si meg helt uenig!!! To soverom, to bad, i 7.etc og midt i sentrum!! Say no more ;)
Her på Bali har vi endelig "landa" litt og skal tilbringe late og utforskende dager i en hel uke!!!
Været er som de sier er vanlig her; vveeelllddig varmt, sol, skyer, luftfuktighet på ca 90% og noe regn inni mellom:) foreløpig bare en skur da vi gikk tilbake på rommet etter en liten tur ved bassenget:
Her er en liten smakebit....