torsdag 31. mai 2012

Sommerstua :)

Her er en liten smakebit på hvordan terrassen vår er i år... Ingen nye møbler eller store ting! Det vi måtte investere litt i er nytt trekk til paviljongen, den var beige i fjor men etter en halv sesong, uten noe særlig med sol, ble den lys lilla.. Ikke akkurat den fargen jeg ville ha, dårlig kvalitet må jeg si!! Dermed ble det nytt trekk i grått i år.. Så får vi bare se da, hvor grått det er når sesongen er over ;)
Må innrømme at det har gått med bitte litt penger på blomster :p ikke bare bitte litt heller, dyrt altså, blir jo så fint og koselig da:) og foreløpig har jeg klart og holde liv i alle.. Tvitvi... Har ikke akkurat grønne fingre, men gjør så godt jeg kan :)
Nye puter ble det i år!! Fine ikke sant?!? Ikke var de dyre heller... Rett og slett kjøpt ett sengesett og sydd om til putetrekk!! Strålende fornøyd ;) kjenner at jeg juger bitte litt da jeg skryter på meg at jeg har gjordt det selv... Takk til snill og flink svigermor ;)
Da er det bare og satse på at sommer'n ikke er over og at det blir mye strålende sol og lange varme kvelder, sånn at vi får nyte "sommerstua" litt ;)

mandag 21. mai 2012

OVER halvveis...

Da er vi over halvveis da.. Sånn helt ærlig synes jeg tiden hittil har gått kjempe fort :)
Lille prinsessa i magen sparker og viser masse tegn til liv <3
Rart men også spennende... Magen synes skikkelig nå, så da ser jeg ikke bare feit ut... Heller feit og gravid ;)
Tankene svirrer veldi når det gjelder navn... Vi har kommet opp med noen navn vi begge synes er fine men klarer ikke helt bestemme oss for hvilke vi liker best, kanskje greit og se baby'n først også... Det kan jo være at det ikke passer idet hele tatt hviS vi bestemmer oss for ett navn :) også er det jo ikke helt 100 % sikkert at det er ei jente før vi har henne i våre hender ;)
Navn, maling og fiksing av barnerom, permisjon planlegging og blomster er de tingene som opptar tid og tanker utenom jobb om dagen!!!
Detta med permisjon synes jeg er vanskelig... Hvem skal være hjemme når og hvordan skal vi få det til å gå opp med jobb, barnehage og egne ønsker!!! Blir helt rar at detta :)
Men men.., finner det nok ut etterhverdt ;)
Jeg har to nye strålende produkter på badehylla; Moroccanoil, vidunderlig olje til håret!!! Ett must!! (kom innom salongen, toves salong, så skal jeg vise dere) det andre er Mamma Mio stretch mark oil!! Strekkmerke olje, i håp om at jeg vil unngå de værste strekkmerkene... Denne har jeg kjøpt hos Hannes på Bjørkelangen.. En helt utrolig nydelig og behagelig salong med mange ansatte som driver med alt mulig rundt om hudpleie og spa!!!
Da er det kanskje påtide og stå opp og komme seg en tur på jobb!! Pga en håpløst vond og lei rygg så er jeg 40 % sykmeldt.. Men regner med og holde ut lenger frem mot permisjon ved å jobbe litt kortere dager ;)

tirsdag 8. mai 2012

Rosa <3

Fredag var vi på ultralyd på Ahus... Spennende å se lille nurket igjen:)
Status etter ultralyd er at vi hoppet noen dager frem.. Det vil si at vi er i uke 19 istede for uke 18 :) helt greit at det gikk den veien synes jeg...
Uten at jeg helt visste det så trodde jeg nok at vi kom til å få en liten prins, så da de sa det var en liten prinsesse så ble vi nok litt overrasket begge to :) men... Vi maler ikke rommet rosa og kjøper bare rosa klær av den grunn, kanskje greit og ta det litt med forbehold;) kan ikke ha rosa klær på guttebaby;) men det blir jo så klart veldig stas med den rosa prinsessa jeg sånn helt innerst inne alltid har ønska meg.. Og det tror jeg de fleste av oss jenter ønsker seg.. Bare ikke noe vi sier liksom ;)
Jente eller gutt... Like glad i det lille nurket er vi og blir vi uansett <3
En annen ting som ble litt overraskende for meg på Ahus var at da vi skulle gå så sier de; DA ER DU HALVVEIS TIL UKA DA :) ohjhelllpp... Halvveis ja!!! Halvveis alt nå... Sånn hittil syns jeg det helt ærlig har gått drit fort!!!
Dette blir spennende og hei hvor det går... Tiden raser av gårde og 29.september er termin :)
Det skal handles, det skal ordnes, det skal males, det skal forberedes... Ja ja... Vi blir jo ferdig ;)
Her er et bilde fra ultralyden.. Se så nydelig (og avslappet) hu er :)
Ligger der og sparket bestemt med beina og armene godt plassert bak hodet... Blir nok ikke noe særlig lik mamma'n sin ;)

søndag 6. mai 2012

Søndag og sol :)

I dag har det vært en effektiv og solfylt dag.. Deilig...
Rydda hus på morran og deretter bar turen til hageland :) ble en del blomster til utepottene... Eneste problemet er at det fortsatt er stor fare for frost om natta, dermed har stua blitt et noe overfylt drivhus så lenge:) jeg vil ha jevnt med sol og varme!!!
Fordi om kroppen sikkert synes det er helt greit med en ikke alt for varm sommer ;) for her renner jo kiloene på, klærne blir mindre og magen helt klart mye større... Rart det der ;)
Etter jeg var ferdig som blomsterpiken bar det videre på "to do" listen...
Prosjekt barne seng begynner og bli ferdig og siste strøket, forhåpentligvis, ble ferdig i dag :) gleder meg til å se hvordan fargen blir da vi får senga inn på barne rommet... Og krysser fingrene for at det blir helt perfekt!!
En produktiv, effektiv og deilig dagute i fint vær:)
I morgen er det lege,kiropraktor, jobb og tupperware party som står på plakaten...
Ha en strålende uke!!!