søndag 8. januar 2012

søndag søndag... spisestuesofa...

I dag har det vært en strålende og helt perfekt søndag... Vi har vært ved tævsjøen og gått på ski og grilla pølser, strålende vær!! Og da vi kom hjem ble det et varmt bad i boblebadet, godt for kropp og sjel :)
I går fiksa vi spisestuesofa; og jeg er kjempe fornøyd!! sitter her nå og blogger, helt perfekt :)
Resten av kvelden blir det film og pizza fra Fjøset...
Her er noen bilder av den nye sofaen og noen bilder av hvordan jeg har "vinter" pynta... Synes det blir så trist når jula blir tatt ut, men ikke når man beholder litt og har litt "vinter" pynt noen måneder til..

8 kommentarer:

 1. Så fint :)

  Mari Aurora

  SvarSlett
 2. Så pent du har det Annikken :) Veldig koselig, liker stilen din.
  Klem

  SvarSlett
 3. takk for at dere liker hvordan vi har det :)
  men jeg må innrømme noe; jeg kjente at jeg jugde litt da jeg skreiv at vi gikk på ski, for det gjorde vi ikke... vi gikk på skøyter ;) he he... litt skrive leif der ;)

  SvarSlett
 4. Hihi, da har du ihvertfall vært i aktivitet. Det er mer enn hva jeg har gjort i dag... Jeg digger spisestuesofaen din. Kjempefin :)

  SvarSlett
 5. Hei Anniken! så fint det ble!
  Smart å ha "vinterpynt" så kan man bevare noe av pynten litt lenger!

  SvarSlett
 6. Kan vel ikke akkurat skryte på meg så mye aktivitet Linda, men ihvertfall ikke sitti forran tv'n og gomla potetgull i hele dag.. Sånn jeg egentlig har gjordt veeellldig mye av i det siste;) for å være ærlig så kjørte vi helt inn til tævsjøen og hadde på meg skøytene (ikke skia) i ca 10 minutter:) he he..
  Faktisk litt stolt av hvordan det ble med sofaen, også så billig ;)
  "vinter"pynt har blitt litt ny tradisjon for meg, da får jeg hatt litt typ hvitjul også... Ikke bare den gammeldagse jula som blir mer og mer inn igjen ;)

  SvarSlett
 7. Veldig koselig, heerlig spisestue sofa

  SvarSlett
 8. Så flott, hvor har du kjøpt denne spisestue sofaen?

  SvarSlett