søndag 11. desember 2011

jul i gangen...

jeg liker å prøve ut kreativiteten litt.. ikke det at jeg er så utrolig kreativ hele tiden men m orsomt å lage litt pynt og stæsj på egen hånd ;) her komme litt bilder av hvordan gangen har blitt litt pynta til jul...
jeg har satt opp et glass med hvite pinner oppi og hengt på små juletrelys.. synes ikke så godt på bildet, men det ble veldig dekorativt og koselig å komme hjem og se rett på lysene :)

på høyre side av bildet ser dere den nye panel piecen vår, den er på veggen mellom stua og gangen... ble akkurat like fint som jeg trodde det skulle bli ;) denne har jeg kjøpt hos Gry Halvorsrud, på LÅVEN...

stjerna har jeg laget selv, av kvister jeg fant i skogen.... jeg har bundet de sammen med ståltråd og hengt på noen englevinger fra TRINITA... ble ganke kult og veldig billig... skal se om jeg setter på noe mer pynt og ev lys etterhverdt... man ser ikke så godt på bildet hvor stor stjerna er men den er ganske stor så den er ganske dekorativ uten noe mer pynt på synes jeg :) håper dere liker huset vårt og hvordan vi har pyntet til jul !!!

ha en god uke alle sammen !!!!

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for hilsen til Brage!
  Så fine bilder og så flott pyntet huset er blitt!:))
  Bilder i innlegget under her er jo også flotte!
  Rød jul har jeg hatt bestandig, det hører liksom med..Helt nydelig Annikken, og masse inspirasjon!:))
  Kommer innom i morra!;)

  SvarSlett
 2. Takk takk Ida :) kos om du kommer innom i morgen, jeg skal ta permanent på morran før jobb:) blir veldig spennende!!!

  SvarSlett